Aanbod

Op deze vrijplaats presenteer ik je graag de diverse vormen van mijn geestelijke steun en inspiratie. Kijk maar eens wat aansluit bij jouw persoonlijke behoefte en weet me bij vragen vooral te vinden!

Persoonlijke steun

Kundige 1-op-1 begeleiding of coaching bij persoonlijke levensthema’s. Ik bied je graag een liefdevolle en professionele bedding waarin jij mag zijn met alles wat er is.

Relatieverdieping

Samen met je levenspartner ontdekken wat de diepere betekenis is van jullie relatie? Ik begeleid jullie graag. Mooi ter voorbereiding van een verbindingsceremonie, huwelijk of na een emotionele periode.

Het Talentenspel

Word je bewust van jouw levensmissie en de prachtige talenten die jou daarin ondersteunen. Het Talentenspel is een begeleidingsmethode ontwikkeld door Willem Glaudemans.

Game of Gifts

Become aware of your wonderful Gifts that support you in fulfilling your purpose in life. “The Game of Gifts” is a method for personal transformation and guidance in living and working from the heart. It’s developed by Willem Glaudemans.

Workshops

Omhullende workshops rondom zingeving, vergeving en persoonlijke geestelijke ontwikkeling. Je werkt aan je individuele vragen met de steun en inspiratie van een kleine groep gelijkgestemden.

 

Verlichtingsdag

Met de ‘Verlichtingsdag’ heb ik een evenement in het leven geroepen waarmee ik op jaarlijkse basis mensen wil inspireren in diverse thema’s rondom leven met een open hart.

Voorganger

Wil jij een zinvolle ceremonie of viering op geheel eigen wijze vormgeven? Ik sta je graag bij in het samenstellen van een omhullende bijeenkomst en ga deze met liefde voor.

 

Inspiratie

Graag inspireer ik je over leven met een open hart, het wonder in je Zelf en over innerlijke vrede, vrijheid & vreugde. Ik schrijf erover in blogs, maak filmpjes of podcasts en geef boekentips.

Meer informatie over mijn aanbod?

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over mijn aanbod? Dan nodig ik je van harte uit even contact mij met mij op te nemen.

Wil je direct kennismaken? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.