Relatieverdieping

Is jullie liefdesrelatie toe aan de verdieping? Een nieuwe fase waarin jullie de liefdevolle kracht van zingeving, vergeving en ware verbinding bewust aanvaarden?

Dan kan ik jullie ondersteunen in het geestelijk verdiepen van jullie relatie. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van een huwelijk of spirituele verbindingsceremonie óf juist na het afronden van een emotionele levensfase.

Ontdek wat jullie verbindt

Samen met je levenspartner ga je verdiepend op ontdekkingsreis naar wat jullie op een dieper niveau verbindt. Jullie krijgen een diepgaander inzicht in wie jullie zijn en wat er geleefd wil worden. Ook ga je zien en begrijpen hoe jullie elkaar optimaal mogen aanvullen. Je leert inzien wat voor ieder van jullie individueel belangrijk is om binnen jullie relatie je Zelf te kunnen blijven. En het sluitstuk is het vinden van jullie gezamenlijke missie. Vanuit de overtuiging dat jullie samen zijn gekomen om iets in deze wereld te bewegen.

Voor de relatieverdieping Je gaan we aan de slag met de verdiepende coachmethode van Het Talentenspel, ontwikkeld door Willem Glaudemans. Het is ‘soul searching’ waarbij je elkaar volledige openheid geeft. Dat is kwetsbaar en daarmee een groot cadeau aan je Zelf en elkaar! Het legt een stevig fundament onder jouw positie in jullie zodat je ondersteunend kunt zijn aan elkaar vanuit gelijkwaardigheid (anders dan afhankelijkheid). Het maakt dat jullie onderweg zijn naar een Heilige relatie.

Wil jij samen met jouw lief ontdekken wat jullie verbindt?

De relatieverdieping richt ik graag in naar jullie wensen. Zo kan dit een traject zijn met een bepaalde duur of in een tweedaagse intensive worden gegoten.

Laten we daarom even vrijblijvend kennismaken. Dan stem ik graag met jullie af wat het beste past.

Verdiep je relatie ter verbinding of ter voorbereiding op een huwelijk of ceremonie

“Liefde is op weg zijn naar je Zelf vinden in elkaar”

Toon Hermans