Persoonlijke steun

Verlang jij naar gelijkwaardige, onbevooroordeelde steun en begeleiding bij jouw levensthema’s? Ervaar jij verlies van grip, gezondheid of zelfs leven?

Ben jij toe aan innerlijke vrede en bevrijding via:

  • Vergeving
  • Overgave
  • Zingeving
  • Verdieping
  • Bewust Zijn?

Liefdevolle, professionele begeleiding of coaching

Met mijn kundige, holistische 1-op-1 begeleiding of coaching kan ik jou wellicht geestelijk bijstaan. Ik heet je van harte welkom in een vrije, liefdevolle bedding waarin álles er mag en kan zijn. En waar ik je graag ondersteun in het herinneren en ervaren van het wonder dat in jezelf is. Geduldig wachtend op jouw toestemming. Het wonder van innerlijke vrede en vrijheid. Een gevoel van vreugdevol thuiskomen ongeacht jouw situatie.

Persoonlijke geestelijke ondersteuning van Desiree Rombouts

“Ontdek het wonder in je Zelf”

Zingeving en spiritualiteit

Innerlijke vrede, vreugde en vrijheid zijn thema’s waarmee ik al een leven lang bezig ben. Ik heb een brede interesse in zingeving, religie en spiritualiteit waarin ik een universele waarheid vond. Voor mij persoonlijk is Een Cursus in Wonderen al jaren een leerweg waarin ik mij letterlijk en figuurlijk thuis voel.

Als professioneel coach en begeleider werkte ik de afgelopen 15 jaren aan de innerlijke vrede van velen. Vergeving, acceptatie en het benutten van de innerlijke wijsheid zijn voor mij krachtige tools gebleken.

Jij bent van harte welkom om samen met mij te Zijn. Te leren hoe je vergeving en acceptatie toepast op de meest complex lijkende situaties. Te ervaren hoe ook jouw leven bol staat van wonderen. En bovenal te Zijn met alles wat er op dit moment is. Ik hoor en zie je!

Vrije ruimte om jezelf te zijn met álles wat er is

Persoonlijke steun bij levensvragen is voor ieder mens anders. Ik vind het belangrijk dat je vrij jezelf kunt zijn met alles wat er is. Dat het vertrouwd voelt. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik je horen. Vanuit daar stem ik graag met je af welke steun ik je kan aanreiken.

Voorganger voor jouw persoonlijke ceremonie?

Als inspirerende voorganger organiseer ik zelf thematische Verlichtingsdagen. Van daaruit ontstond ook het voorgaan bij een persoonlijke bijeenkomst of ceremonie. Samen met jou/jullie zorg ik voor een betekenisvolle, inspirerende en bovenal persoonlijke viering of samenkomst. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Wil je juist steun bij het geestelijke verdiepen van je relatie?

Lees dan hoe ik je kan begeleiden bij relatieverdieping.